18. 9. 2023 smo zbrane donacije s strani učencev in njihovih staršev ter sodelavcev naše šole osebno predali OŠ Ljubno ob Savinji. Zbranih je bilo veliko šolskih potrebščin (zvezki, pisala, ravnila, čopiči, barvice, pisarniški pripomočki …) in celo nekaj šolskih torb.

Donacijo je sprejel tamkajšnji ravnatelj Samo Kramer, ki je bil zelo vesel in se nam iz srca zahvalil. Dejal je, da trenutno ljudi drži pokonci adrenalin, a da bodo posledice daljnosežne, saj je v okoliških krajih zalilo podjetja, jim uničilo delovne stroje in robote. Škode so milijonske, ljudje so začasno ostali brez služb, dokler se zadeve ne uredijo, kar pa predstavlja pravo socialno bombo. Vsaka donacija bo še kako prišla prav.    

Ob cesti se vidijo posledice poplav, ljudi, ki pospravljajo in čistijo v tej izredno lepi pokrajini.

Želimo si, da bi ob naši donaciji začutili, da mislimo nanje, da jih podpiramo in jim želimo, da bi svoje kraje čimprej sanirali, uredili, pospravili in zaživeli tako kot prej.

Vsem učencem, njihovim staršem in zaposlenim pa se najlepše zahvaljujemo za donacije.

Julijana Rakar

 

PISMO PODPORE OŠ LJUBNO

Spoštovano vodstvo in kolektiv OŠ Ljubno ob Savinji!

Moč človeka je neverjetna – zmoremo prebroditi tudi najhujše nesreče. Vsak dan je nova priložnost za izgradnjo boljšega jutrišnjega dne. Zmogli boste več, kot si sploh predstavljate – bodite vztrajni in ne izgubljajte upanja. Pomembno je, da se zavedate, da bo okrevanje trajalo čas, vendar s podporo ljubljenih, skupnosti in pozitivnim odnosom lahko ponovno najdete moč ter začnete graditi novo in svetlejšo prihodnost. Ne pozabite, da smo ljudje okoli vas tu, da vam pomagamo in vas podpremo v teh težkih časih.

Kolektiv in vodstvo OŠ Podzemelj

Dostopnost