V nedeljo, 14. 1. 2024, so v Kamniku že drugo leto zapored organizirali kamniški judo turnir, katerega so se udeležili tudi štirje učenci OŠ Podzemelj in učenec OŠ Metlika, člani Judo kluba Bela krajina, in sicer v st. kat. U8 in U10, osvojili so naslednje medalje:

1. Sara KURE je tekmovala v skupini U8 in čeprav so bile njene nasprotnice starejše do dve leti, je osvojila 1. mesto in zlato medaljo.

2. Vita ŽUGELJ je tekmovala v skupini U10 ter osvojila 1. mesto in zlato medaljo. Tudi ona se je borila s starejšimi tekmovalkami in čeprav judo trenira šele prvo sezono, je svoje nasprotnike brez težav premagala.

3. Maša KOCEN je osvojila 2. mesto in srebrno medaljo, čeprav judo trenira šele prvo sezono ter z do dve leti starejšimi nasprotnicami.

4. Val ŽUGELJ je osvojil 3. mesto ter bronasto medaljo, saj so bili njegovi nasprotniki starejši in borbeno izkušenejši, judo pa prav tako trenira šele prvo sezono.

5. Fir JONATHAN MARTELL, ki judo trenira šele prvo sezono, je vse svoje nasprotnike brez težav premagal ter osvojil 1. mesto in zlato medaljo – učenec OŠ Metlika

mag. Simona Šajnovič

Predsednica JK BK

Iskrene čestitke Sara, Vita, Maša in Val, ponosni smo na vas.

OŠ Podzemelj

Dostopnost