Veseli nas, da naša šola stoji v manjšem kraju, ki pa iz leta v leto postaja vse večji, saj se število družin in otrok povečuje. Letošnji začetek šolskega leta je bil za vse veličasten, saj smo po 19 letih s pomočjo Ministrstva za šolstvo in Občine Metlika dobili nujno potreben dodaten prostor za naše učence. Gre za tri nove učilnice s teraso, sejno sobo, kabinet in sanitarije. Znesek celotne investicije je znašal 978.639,85 EUR. Prostori so veliki in sodobno opremljeni, tako da se naši zaposleni in najmlajši v njih počutijo zelo prijetno.

Ravnateljica Marina Špehar je ob otvoritvi prizidka, ki je potekala v sredo, 5. 10. 2022, povedala: “𝘛𝘰 𝘫𝘦 𝘯𝘢𝘭𝘰𝘻̌𝘣𝘢 𝘷 𝘱𝘳𝘪𝘩𝘰𝘥𝘯𝘰𝘴𝘵. 𝘖𝘥𝘱𝘳𝘵𝘫𝘦 𝘴̌𝘰𝘭𝘦 𝘢𝘭𝘪 𝘱𝘳𝘪𝘻𝘪𝘥𝘬𝘢 𝘫𝘦 𝘷𝘦𝘥𝘯𝘰 𝘱𝘳𝘢𝘻𝘯𝘪𝘬. 𝘛𝘰 𝘫𝘦 𝘻𝘯𝘢𝘬, 𝘥𝘢 𝘪𝘮𝘢𝘮𝘰 𝘷 𝘬𝘳𝘢𝘫𝘶 𝘻̌𝘪𝘷𝘭𝘫𝘦𝘯𝘫𝘦, 𝘥𝘢 𝘴𝘦 𝘱𝘳𝘪𝘥𝘰𝘣𝘪𝘷𝘢 𝘯𝘰𝘷𝘢 𝘻𝘯𝘢𝘯𝘫𝘢, 𝘥𝘢 𝘮𝘭𝘢𝘥𝘦 𝘶𝘤̌𝘪𝘮𝘰, 𝘫𝘪𝘩 𝘷𝘻𝘨𝘢𝘫𝘢𝘮𝘰, 𝘯𝘢𝘷𝘥𝘪𝘩𝘶𝘫𝘦𝘮𝘰 𝘴 𝘱𝘰𝘨𝘶𝘮𝘰𝘮 𝘵𝘦𝘳 𝘫𝘪𝘩 𝘱𝘰𝘴̌𝘪𝘭𝘫𝘢𝘮𝘰 𝘷 𝘴𝘷𝘦𝘵 𝘻 𝘯𝘫𝘪𝘩𝘰𝘷𝘪𝘮𝘪 𝘵𝘢𝘭𝘦𝘯𝘵𝘪 𝘬𝘰𝘵 𝘶𝘴𝘵𝘷𝘢𝘳𝘫𝘢𝘭𝘯𝘦 𝘰𝘴𝘦𝘣𝘯𝘰𝘴𝘵𝘪”.

Za novopridobljene prostore smo zelo hvaležni, saj bomo v njih lahko izvajali kakovostnejši pouk. V znak zahvale pa dajemo obljubo, da bomo zanje lepo skrbeli, jih pridno uporabljali ter jih napolnili z otroškim smehom in veseljem.

Dostopnost