Pred vami je seznam delovnih zvezkov in šolskih potrebščin, ki jih bodo vaši otroci potrebovali v šolskem letu 2022/23. Učenci prvega, drugega in tretjega razreda bodo delovne zvezke prejeli prvi šolski dan v šoli, starši poskrbite samo za potrebščine.

 

Objavljene so tudi ponudbe za delovne zvezke različnih založnikov in trgovin. Če bi želeli delovne zvezke in potrebščine kupiti v katerikoli drugi trgovini ali založbi, ki nam ni posredovala ponudbe, je to vaša pravica. Prosimo pa, da ste pri nakupu pozorni na zahtevane EAN-kode, saj lahko pri nakupovanju na podlagi naslova pride do napake.

 

Delovni zvezki, učbeniki in kompleti potrebščin – ePartner

Delovni zvezki, učbeniki in kompleti potrebščin. Preprosto naročanje delovnih zvezkov,učbenikov in potrebščin. V tesnem sodelovanju z vašo šolo, smo pripravili komplete za vsak razred posebej.

trgovina.partner.si

 

Delovni zvezki in potrebščine – PRINTINK

Delovni zvezki, potrebščine ter kompleti.

https://www.printink.si/vse-za-solo

 

Hitro naročilo šolskih potrebščin

Delovni zvezki, učbeniki in kompleti potrebščin. Preprosto naročanje delovnih zvezkov, učbenikov in potrebščin. V tesnem sodelovanju z vašo šolo, smo pripravili komplete za vsak razred posebej.

https://www.kopija-nova.si/enostavno-narocanje?pmr=tk&pmid=tugb6rdn7v4ehttps://www.kopija-nova.si/os?pmr=tk&pmid=odiu49vnq624

 

Mladinska knjiga 

Seznam potrebščin in delovnih zvezkov – emka.si

Šolski katalog 2022/23 

 

 

Dostopnost